2023. gada 3. līgas sezona ir klāt!

Šodien Hanzas vsk. stadionā 16:00 uzsāksim šī gada Dali Dali 3. līgas sezonu ar spēli pret ļoti spēcīgu oponentu – SK Super Nova-2. Ņemot vērā mūsu labo sniegumu aizvadītajā sezonā, kā arī kvalitatīvajiem papildinājumiem starpsezonā, šosezon ambīcijas ir sasniegt vēl labākus rezultātus.

Pretinieki jau ir paguvuši aizvadīt vienu spēli šosezon, izcīnot uzvaru ar 5:0 pret Ogre United dublieriem. Tajā spēlē Super Nova laukumā sūtīja vairākus spēlētājus, kas vēl šogad apostīja Optibet Virslīgas gaisu, līdz ar to jārēķinās, ka arī mums pretī viesu komanda var likt ļoti spēcīgus spēlētājus.

Jau pirmajā mūsu spēlē iespēja debitēt komandas sastāvā būs uzreiz 7 spēlētājiem. Vārtsargu līniju ir papildinājis 18 gadīgais Stanislau Maretski, kurš agrāk pārstāvēja Riga FC akadēmiju, tiekot pie spēles laika arī dublieru čempionātā Riga FC-2 sastāvā, bet iepriekšējā sezonā spēlēja Polijā klubā GZS Tluchowia Tluchowa (piektajā pēc ranga līgā). Viduslīnijai pievienojies Dāvis Akmeņkalns, kurš futbola prasmes apguvis Rīgas Futbola skolā, kā arī aizvadījis vienu spēli Latvijas U17 izlasē, bet pēc tam pārprofilējies uz citu sporta veidu – regbiju, spēlējot Latvijas čempionātā “Eži” sastāvā. Arī pussargu līnijai klāt ir nācis Igors Krasovs, kuram ir 2. līgas pieredze FK Limbaži sastāvā. No Salaspils SK Kengaroos kluba pie mums ir pārnācis Maikls Petrovs. Savukārt pirmā pieredze Latvijas futbola turnīros būs Nikolasam Podka Malongam no Kamerūnas. Tāpat sastāvam ir pievienojies Jēkabs Dambergs un Jevgēnijs Jepifanovs.

Aicinām visus FK Lielupe draugus un līdzjutējus uz stadionu!