Kārlis Villerušs sekmīgi nokārto B-UEFA treneru kursus

Kārlis Villerušs kopā ar vēl 15 studentiem ir sekmīgi nokārtojis B-UEFA treneru kursus.

Pagājušonedēļ visiem B-UEFA studentiem, lai iegūtu ilgi kāroto B-UEFA trenera licenci, bija sekmīgi jānokārto noslēguma eksāmens, kura ietvaros studentiem tika jautāts par treniņa procesiem, to periodizāciju, bija jāprezentē kursu laikā nofilmētais treniņš, kā arī jāapliecina savas teorētiskās zināšanas. Tāpat kursa ietvaros bija jāveido kursa darbs, jāvada praktiskās nodarbības un daudz jāstrādā grupās.

Kārlis Villerušs (FK Lielupe galvenais treneris): “Ir liels prieks saņemt B-UEFA trenera licenci. Gribu pateikties visiem, kas atbalstīja, visiem kolēģiem, pasniedzējiem. Tā bija unikāla iespēja dalīties ar pieredzi ar šādiem treneriem kā Andrejs Perepļotkins, Maksims Rafaļskis, Deniss Ivanovs, kuriem ir milzīga pieredze kā profesionāliem futbolistiem, kā arī, protams, bija ļoti interesanti iepazīties ar reģionu pārstāvjiem, uzskatu, ka kolēģi no Talsiem veic milzīgu darbu un viņus var tikai apbrīnot. Par katru no kolēģiem var teikt daudz ko laba, jo katrs no viņiem nāca šajos kursos ar savu domu, savām idejām, savu filozofiju. Tas patiešām bija ļoti vērtīgi. Patiešām liels ceļš pie šīs licences ir aiz muguras un noteikti tuvākā laikā runāšu ar LFF Treneru izglītības nodaļu, gribu dzirdēt viņu rekomendācijas, un, protams, tagad ir īstais laiks gatavoties nākamajai sezonai. Tā kā ir gaidāmas reformas līgu sistēmā, FK Lielupe startēs 3.Līgā, mums jau tagad visa valde cītīgi strādā pie vairākiem projektiem, un noteikti uzdevums nākamgad būs cīnīties par iekļūšanu 2.Līgā. Tāpēc, domāju, ka šī gūtā pieredze treneru kursu ietvaros var ļoti palīdzēt ne tikai man, bet arī visai komandai. Uzskatu, ka nākamgad mūs gaida ļoti interesanta un aizraujoša sezona.”

FK Lielupe sirsnīgi sveic mūsu treneri Kārli Villerušu ar B-UEFA treneru kursu sekmīgu nokārtošanu un novēl turpmāko attīstību un lielus panākumus kopā ar komandu nākamsezon!